Kontor i hall

Jag återkommer ganska ofta till ämnet små hemmakontor. En liten plats för ?viktiga papper. Ordning och reda. Att slippa betala räkningar i köket. Vilket förstås går alldeles utmärkt om man har riktigt få kvadratmetrar att bolla med. Jag har själv bott i en lägenhet på 28 kvm, så jag vet. 😉 Ofta finns det dock plats. I vardagsrummet kanske, eller som här, en vrå i hallen.

Förvaringslådor i olika storlekar blir nästan som ett konstverk på väggen och gör att platsen inte andas så mycket kontor. En enkel skiva fäst i väggen och en smäcker stol. Här har man ett annat golv för att markera platsen. Fint! Y

Bild från Elle interiör. Foto Martin Löf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.