Växthusdrömmar

När det dimper ner så här fina bilder i inboxen, så måste de ju bara upp på bloggen. Passar extra bra idag, då jag och maken har suttit och suktat över ett trädgårdslider från Hasselfors Garden. Ingen nyhet, jag vet, men de är superfina! Blomsterlandet här i Umeå, hade ett trädgårdslider uppmonterat utanför sin butik ifjol. Både jag och maken gillade massor. Det var ju precis lika fint som på bilderna. Det är inte alltid fallet. Smart med ett litet förråd också. Växthuset på bilden är alldeles ljuvligt! Det kan jag ta rakt av. 😉 Tegelväggen. Grönt och vitt är bara så fint tillsammans. Fräscht och somrigt. Y

Bild från Livet Hemma. Foto: Nina Broberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.