IKEA-katalogen 2012

Nu finns nya IKEA-katalogen att beskåda på nätet. Den amerikanska versionen. Det är alltid lite speciellt när katalogen kommer. Framför allt papperskatalogen. Den ”riktiga” katalogen. 🙂 ?Jag har inte tittat igenom katalogen ännu. Ska bara posta det här inlägget först. Återkommer med tankar kring den senare. Men framsidan kan jag säga lite om; det första jag tänker på är väggfärgen. Ovanlig i Sverige iallafall. Men säkert inte länge till. Att rama in fönster med bokhyllor är snyggt – och smart om man bor trångt. Annars svart, vitt, grönt, trä, grått och pudriga nyanser (kuddarna). Ja, fint! Y

Bild från IKEA (via Apartment Therapy).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.