Färgsättning

Den här bilden inspirerar mig. Framför allt färgsättningen på huset i bakgrunden. Dörren som skiftar i vackert blekblått och den pustade väggens milda, men ändå tydliga färg. Sparar för framtida projekt. Jag kan ex tänka mig ett sovrum inspirerat av den här bilden. T ex så här, om man vill göra det enkelt för sig; en vägg målad i husfärgen, en sänggavel av trä i blekblått. En överkast i sjalens färg och kuddar i svart och mönstrat. Svårare behöver det inte vara. Bryt av med detaljer i en matt, lite ”smutsig” silverfärg. Man kan även lägga till den grönrostiga nyansen som syns i färgsprickorna på dörren. Den bidrar med härlig värme. Det är bara att spinna vidare hur mycket man vill. Y

Bild från Indiska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.