Trevlig helg!

Pelargoner igen. Så vackra och prisvärda. Här planterade i en gjutjärnskruka vid våra vänners stuga. Vackert rosa och grönt mot ett snyggt slitet altangolv. Den här veckan har, precis som nästan alla veckor den här sommaren, bjudit på ljuvligt vackert väder. Vilken sommar vi har!

Vi har tagit det ganska lugnt de senaste dagarna. Njutit vid havet. Min man måste vila. Han råkade ut för en liten olycka i samband med farstubygget, så han har nu sprickor i minst ett (troligen flera) revben. Att skratta gör ondast, så vi försöker att inte ha alltför kul. 🙂 Idag fick vi besök från Sundsvall och imorgon kommer halva släkten från Stockholm. Trevligt. Det blir alltså ganska fullt upp i helgen. Men jag tittar förstås in här ändå. Ha nu en riktigt trevlig helg alla fina! Y

Foto: Annika Persson. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.