Hylla ovanför dörren

Jodå, jag tittade in här igår, men jag hann inte göra något inlägg. Men jag svarade på kommentarer. Kommentarer är guld värda för en bloggare – så skriv gärna en rad eller två. Inget måste såklart, det vet ni. ?Nu har hela gänget åkt hemåt. Nu har vi några fixa- och packadagar framför oss.

Förvaring är ju onekligen en viktig del när det gäller inredning. Det är en rolig utmaning att inreda en liten lägenhet eller ett litet hus, tycker jag. Här en fin lösning. Använd utrymmet ovanför dörren. Jag har skrivit om det förut, men då har jag visat böcker som exempel. En dekorativ hylla blir en detalj i sig. Och varför inte ovanför badrumsdörren? Jag skulle själv gärna ha den här hyllan i ett sommarhus. Y

Bild från Vt Wonen (via Apartment Therapy).

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.