Trevlig helg!

Jag hoppas att ni har haft en trevlig lördag! Det har jag. Vi har varit på min systerson Neos 11-års kalas. Och sedan kikade vi på syrran Elins nya fina lägenhet. En ljus fyra med stora rum. Och burspråk. Med oss hem fick vi en annan systerson, Milo. Här är det sova över-mys som gäller medan maken knatar omkring på golfbanan.

De vackra tallrikarna hittar ni hos Norrgavel. Jag ser flera som jag vill ha. Den där långa önskelistan blir bara längre. Och än är det långt till jul. Tack och lov! 😉 Men i den här branschen gör julen sig redan påmind; Formex går av stapeln till veckan och där visas en hel del julprodukter. Och jag har fått flera pressbilder med julmotiv. Så ibland känns den inte så långt borta. Men nu njuter vi av värmen och hoppas att den stannar länge. Kram Y

Pressbild från Norrgavel. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.