Trevlig helg!

 
 
 

Nu börjar det bli mörkt ute på kvällarna. Alldeles för tidigt. I våras köpte vi två nya utelampor på en utförsäljning här i stan. Men de ligger vackert kvar i sina kartonger. Nu är det hög tid att de kommer på plats. Det är inte alls trevligt med mörka uppfarter och trädgårdar. Det gör så stor skillnad när det lyser upp på väl valda ställen. Nu behöver man inte göra det så avancerat som på den här fasaden. Ett hus i Paris. Men fint är det.

Helgen består av jobb, husfix och middag med vänner. Nu är grunden målad, så maken kan snickra vidare på veranda och trapp. Det tar sin tid, men det kommer att bli så fint. Kanske vill ni se hur det ser ut så här långt? Trevlig helg alla fina! Kram Y

Foto: Annika Persson, Flex Inredning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.