Grått och accenter

Efter vitt kommer grått, säger de som vet. Gråa vägger ger ofta ett elegant intryck. Det finns förstås en mängd olika grå nyanser. Personligen föredrar jag ljusa nyanser när det gäller väggar. Bilderna ovan visar tips på accentfärger som passar fint till grått.

Gult är vackert till grått. Man ser hur den gula färgen lyser upp inredningen på den översta bilden. Blått och grått är fint tillsammans. Bild två visar både en klarare blå och en turkos nyans. Grönt? Ja visst, på bilden en lergrå nyans tillsammans med olika gröna skiftningar. Sista bilden; svart ger det grå ett ytterligare djup. Och det naturfärgade snöret färg. Trä, rotting osv. Naturligt är vackert. Y

Bilder från Designtraveller (via Proforma), Oi Soi Oi, Pinterest, Elle Interiör (Styling: Tina Hellberg, foto: Petra Bindel).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.