Vitt, blått och snart advent

Nu är det inte många veckor kvar till advent.Tidningarnas julnummer börjar komma ut i butikerna. Idag damp Hus & Hems senaste nummer ner i brevlådan. En stor julspecial. Det känns tidigt, men det är det kanske inte? Flera veckor av sjukdom gör att jag ligger efter. Men det är bara att gilla läget. Tiden går fort. Så jag kommer att starta så smått med mina advents/jultips på bloggen. Uppblandat med annat till att börja med.

Ovan en inspirationsbild från Hemtex. Jag gillar färgerna; dovt blått, vitt och creme. Kan lika gärna appliceras på ett vardagsrum eller ett sovrum. Många textilier ger en ombonad känsla. Fint med olika texturer också. Ett litet tips; Hemtex säljer Esprit home i utvalda butiker och i sin webbshop. Y

Pressbild från Hemtex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.