Hemma hos Tine K – jul

En titt hemma hos Tine K. Lika fint som vanligt, men med en touch av jul. Jag gillar verkligen det runda bordet med hyancinter och ljuslyktor. Så fint! Och platsbyggt – det gillar ju jag. En väggfast bänk med svart dyna. Stjärnorna, som vi ser både på dubbeldörrarna i matrummet och på dörren längst ner, gör man lätt själv. Att enkelhet är vackert är inget nytt, men det bevisas gång på gång av Tine K. Och jag gillar! Y

Bilder från Line Klein. Foto: Line Thit Klein. ?

2 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Men ibland när jag ser dessa vackra bilder så kan jag tänka; så mycket livfullare det skulle bli om det låg några legobitar utkastade på golvet, eller kanske en uppslagen bok på bordet….. det ser vackert men lite tomt ut.

  2. Annika Persson

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-11-19 09:32)
    Jag håller med dig! Jag ser ju bilderna som ren inspiration. Inget man ska ta efter rakt av. Men så sant, mer liv i bilden vill jag gärna ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.