Mysigt sovrum och en fundering

Jag hittar sällan sovrumsbilder som jag tycker är värda att visa på bloggen. Jag har sett många hemreportage där det är så fint och ombonat överallt. Nästan överallt… När man kommer till sovrummet, så känns det ganska kalt och oinspirerat. Varför är det så? Gästerna går ju sällan in i sovrummet. Det kan väl inte ha med det att göra? Att det är ju ändå ingen annan som ser det? ?Nej, det hoppas jag verkligen inte! Är det någonstans som det ska vara mysigt och ombonat, så är det i sovrummet. Jag gillar den här inspirationsbilden. Den har en skön känsla över sig. Gosiga textilier, mjuka färger och fina lampor. Den gröna lampan blir pricken över i. Charm. Y

Bild från Bodie and Fou. Styling: Deborah McLean. Foto: Ric Wallis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.