Trevlig helg!

?Den stora julklappshelgen. Har inte julhandeln dragit igång ordentligt innan, så lär den göra det imorgon. Jag handlar gärna julklappar, men jag slår ännu hellre in dem. Jag har slagit in mååånga paket i mina dagar. Har jobbat på en leksaksavdelning och på Duka. Men tröttnat på att slå in paket, har jag aldrig gjort. Bra träning har jag fått; kan man slå in en gunghäst eller en spark utan kartong, så kan man slå in det mesta. 🙂 Nu för tiden njuter jag av att slå in mina, betydligt färre, paket. Nu finns tid till att göra de extra fina. Att lägga till en liten detalj, som ovan, är både vackert och trevligt. Hjärtat, fågeln el dylikt, kan den som får paketetet hänga i sitt granris nästa år. Trevlig helg! Kram ?
Bild från The White Company.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.