Lotta Agaton: Inredningsstylist – master class

Jag har blivit antagen till Lotta Agatons Inredningsstylist – master class på Beckmans! Det känns verkligen jätteroligt! Jag älskar att jobba som inredare, men jag vill lära mig mer om styling. Och nu får jag det. Med bästa tänkbara lärare! Efter kursen så kommer jag även att ta uppdrag som inredningsstylist. Det kommer att bli många dagar i Stockholm framöver. Ni blir såklart uppdaterade här på bloggen. Tjohoo, nu kör vi! ?
                                                                                                                                  Bildkollage från Beckmans Akademi (Styling: Lotta Agaton).  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.