IKEA PS Premiärvisning

Nya IKEA PS kollektionen premiärvisades i en vacker lägenhet på Söders höjder. Det är IKEAs sjunde PS kollektion. Kollektionen är inspirerad av över 60 års designhistoria på IKEA. Här några produkter ur den nya serien. IKEA PS 2012 golvlampa, design Wiebke Braasch, är en av de nya produkterna som jag tror att vi kommer att se mycket av. Påslakansetet i IKEA PS 2012 är tillverkat i linne. Alla Maria Winkas textilier har prickar. För ”prickar är energiska och sprider glädje”. IKEA PS 2012 låda är formgiven med inspiration från traditionella specerilådor. Ställ de bredvid varandra eller häng de på väggen. Formgivare är Sarah Fager. Fler (och bättre) bilder kommer imorgon.
Foto: Annika Persson (IPhone).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.