Tillbaka!

Hallå där fina läsare! Nu är jag tillbaka. Det blev en lång semester! 😉 En oplanerad, men välbehövlig bloggpaus. Jag har inte för ett ögonblick tänkt sluta blogga. Jag behövde bara ett break. Har man bloggat i stort sett varje dag i 4,5 år, så är det kanske inte så dumt med en paus. Det har varit bra för mig. Men någon paus från inredning har jag verkligen inte tagit! Färg- och form är ju en del av den jag är. Jag har bl a fotat och skrivit på Instagram. Jag heter flexinredning, om ni vill följa. Nu är jag så peppad att köra igång bloggen igen. Ni kommer att känna igen er, men en och annan nyhet kan jag utlova. Tack för att ni har väntat! Kram ?

Bild från Type Love, Pinterest.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.