allt du behöver veta om arborist

Så här testar du glasögon hemma med SmartBuyGlasses

Stor del av världen har fått en smak av hur det är att arbeta och spendera mer tid hemma i vår. Du kanske har testat alternativ på nätet för läkarmöten, matinköp och andra resurser som du vanligtvis måste lämna hemmet för. Visste du att du också kan få dina receptglasögon online? Med SmartBuyGlasses virtuella prova på verktyg kan du använda din webbkamera för att se hur glasögonen kommer att se ut på ditt eget ansikte, vilket eliminerar stilrisken du annars behöver ta när du köper glasögon online.

2 STEGSPROCESS FÖR ATT PROVA GLASÖGON ONLINE 

 

1. GÖR EN SNABB SELFIEVIDEO
SmartBuyGlasses har instruktioner om hur du tar en selfie-video på fem sekunder från din dator eller telefon. Allt du behöver göra är att vrida huvudet åt vänster och höger för att ge en korrekt avläsning av din ansiktsform, sen är du klar!

 

2. BÖRJA PROVA GLASÖGONEN
Välj först det märke som du är intresserad av. Filtrera sedan efter ”Prova på virtuellt”. Alla listade alternativ finns tillgängliga med verktyget. Navigera till en produktsida, klicka på ”selfieläge” och fortsätt med att prova dina glasögon.,

 

Tror du att du är redo? Testa SmartBuyGlasses prova på verktyg nu, eller fortsätt läsa för stilförslag och våra selfietips

VARFÖR SPELAR ANSIKTSFORM ROLL?

 

Det virtuella prova på verktyget låter dig inte bara se dig själv i ditt ramval, det berättar också din ansiktsform! Att känna till din ansiktsform är det första steget för att minimera urvalet av de bästa ramarna för dig. Till exempel kan cat eye ramar verkligen passa ett ovalt ansikte, medan fyrkantiga ansikten kan se bra ut i runda eller ovala ramar. Om du har ett runt format ansikte kan klassiska rektangelramar vara rätt för dig. Behöver du mer hjälp? Titta på vår video nedan eller ta en titt på hela vår guide sammanställd på ansiktsformer.

TIPS FÖR ATT TA EN BRA SELFIE 

 

När du använder prova på verktyget kan du dela ditt foto med dina vänner på Facebook och Pinterest. Så du kommer att vilja ha en bra selfievideo när du gör det. Du kan följa dessa tips för att visa ditt bästa jag där ute:

1. Tänk på ljuset
Detta är det viktigaste elementet för alla fantastiska foton eller videor. Naturlig belysning är vanligtvis bäst, speciellt när du prova glasögon eftersom solen verkligen kan få fram färgen och detaljerna i dina ögon.

 

2. Vart du ska titta
När du tar gruppbilder finns det alltid den person som måste byta sida för att det är dens ”bra sida.” De kanske är något på spåren. Medan du måste följa instruktionerna för det virtuella testet kommer din selfie att se bättre ut om din telefon eller kamera tittar lite ner på dig för att få den mest smickrande vinkeln.

 

3. Le
Ditt leende är en av de mest utmärkande egenskaperna hos varje person. Var inte rädd för att visa upp ditt! Om du inte gillar den första, fortsätt tills du får den perfekta bilden som du är nöjd med.

 

4. Hår

Det är trots allt ett foto, så glöm inte att ge ditt hår lite uppmärksamhet även om du fokuserar på dina ansiktsdrag!

 

 

Glasögon att prova på online för damer: 

 

Överväldigad av alla alternativ och inte säker på var du ska börja? Varför inte börja oversized cat-eye Gucci GG01650 glasögonen

Inte för dig? Gå vidare till dessa Dolce & Gabbana DG2211 solglasögonen. Med tonat guld, dessa ramar är roliga och fantastiska.

Receptbelagda Glasögon

 

Skaffa ett par blåljusblockerande glasögon för god ögonvård och för att undvika digital ögonbelastning. Du kan få snygga blåöjusblockerande glasögon som de eleganta Tom Ford FT5401-glasögonen. Du kan lägga till blåljusblockerare i deras glas i kassan!

Glasögon att prova på online för herrar: 

 

Varför inte börja med Ray Ban att prova på virtuellt? Dessa Ray-Ban Clubmaster solglasögon är en ikonisk design och ett utmärkt val varje gång.

Igen, var noga med att överväga glasögon med blått ljus för en god ögonhälsa. Testa dessa marinblå Arise Collective Gold Coast-glasögon för en rolig ny stil. Lägg bara till ett blåljusfilter under kassan till de runda glasen.

Med SmartBuyGlasses kan du handla mer än 180 märkesglasögonmärken säkert från komforten av din egna soffa till de absolut bästa priserna. Dra nytta av vårt virtuella prova på verktyg för att göra glasögon online ännu enklare!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.