Vårväder ?

   Här i Lidköping kan man börja ana vårens ankomst .Men med betoning på ana . I dag hörde jag i alla fall en kvinna säga att det hade börjat komma upp tulpaner vid en husvägg i söderläge …….. Och fåglarna börjar gaska upp sig med en hel del kvittrande .                 Vägarna är i stort sett snöfria , men på skogsvägar är det bedrövligt halkigt just nu . För er som aldrig varit i Lidköping , och det är nog en hel del Norrlänningar ( har släktingar som säger att : det ligger ju så avsides ) , kan jag berätta att staden ligger vid landets största sjö , Vänern . Men tyvärr har man lyckats gömma sjön bakom fula industri – och silosbyggnader .          Men det lär bli ändring på det . Man planerar att bygga sjönära bostäder – Hamnstaden . Trots vissa varningar om framtida översvämmningar !!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.