Yrväder !

Sist jag skrev skröt jag om våren som hade kommit till södra Sverige . Men nu får jag nog tyvärr revidera den uppgiften !!!!    I dag är det ett väldans oväder , rena yrvädret , så dom upptäckta tulpanerna är nu nersnöade .

                             Nersnöade eller i huvet drabbade av yrväder är nog också de i Riksdan som återigen börjar yra om höjd pensionsålder . Är de totalt omedvetna om att det är stor arbetslöshet bland yngre personer . Det är väl bättre att de får jobb , än att gamla med näbbar och klor ska hänga fast vid sina jobb .

                                       Yrväder tycks också råda bland Världens styrande , dvs i huvet . USA vågar inte fördöma den där Mubarak i Egypten . Läser i en notis att USA:s vicepresident för två veckor sen sa att Mubarak inte är någon diktator !!! Även Storbritanniens fd . preminärminister hyllade Mubarak som " en modig man och en kraft för det goda " .   MAN VILL SKRIKA OCH SPARKA I VÄGGARNA !!!!!!!

          Mubarak har ansetts stå för " stabiliteten " i arabländerna . Och det är väl inte så svårt när folk inte vågar öppna munnen .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.