Protester av olika slag

Protester och demonstrationer går som en löpeld främst i arabvärlden , och det är en trend som jag verkligen gillar . HEJA PÅ !

                                Vi svenskar är väl inte direkt kända för att uträtta några stordåd i den vägen . Vi knyter näven i fickorna och svär i tysthet . Vi har med andra ord lärt oss att skriks så att det inte hörs …… Jag skulle vilja påstå att vi helt enkelt är fega .

                          Kan emellertid berätta om en protest , om än aldrig så liten , ( och dessutom i tysthet ) , men dock en protest som ändå tilltalar mig . Fick häromkvällen ett mail från en av mina vänner som omtalade hur hans fru övertalat honom till nyinköp av välbehövligt skoinköp , med lockrop på att det sen skulle bli inköp på konditori .Det ledde till inköp av 2 par skor  ! Men sen undrade frun några dar senare varför han inte använde de nya skorna ? " Men det är ju just det skohandlarna vill !" blev då svaret .            Det är ju ändå en viss demonstration , håll med om det !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.