Förändring i livet !

Har inte skrivit på länge…… Det beror på att den jag levt ihop med i 44 år har gått bort för en tid sedan , närmare bestämt den 3 mars . Och lusten att skriva har av naturliga skäl inte funnits , och är måste jag erkänna inte riktigt tillbaka  nu heller , men jag känner att man får försöka återgå till vissa rutiner.

                                               Min gubbe har sedan lång tid tillbaka lidit av Kol , den svåra och obotliga lungsjukdom som drabbar många och som det endast finns symptomlindrande mediciner för . Han har sen flera år tillbaka haft tillgång till ständig syrgas hemma , vilket naturligtvis varit bra , men till sist hjälper inte ens det .

                                 Det har måste jag erkänna inneburit att även mitt liv har bestått av mycket vårdande och bekymmer av olika slag . Men trots att jag nu skulle kunna slappna av eftersom jag inte längre har honom att ta ansvar för , känner jag mig på något underligt sätt övergiven . Detta trots att jag i många år har skött det mesta för att han inte orkat . Men han behöver ju nu inte lida längre , vilket är en tröst i tomheten .

                                        Som en gammal släkting ofta brukade säga :" Det kunde vara värre !

En kommentar

  1. arga dottern

    Bästaste mamman i världen!
    Det är inte konstigt att det är tomt, både du och jag har nu levt bara 23 dagar utan min pappa som jag haft i 15 tusen 878 dagar!! Kram arga dottern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.