Japan

Hörde nyss i en nyhetssändning i p1 radion en intervju med en så kallad expert ( svensk sådan ) . Han uttryckte den åsikten att det inte alls är någon fara med den befarade strålningen från de kapsejsade kärnreaktorerna ens för Japanerna !

                           Han skulle ju själv med lätthet kunna vistas där ! Får man säga vad som helst till försvar för kärnkraften ! om det nu är så ofarligt , hur kan det då komma sig att man evakuerar människor på en stor radie från kraftverken .Är Japanerna dumma på nåt vis ?

                                    Det kanske vore dags att man omprövar sin tilltro till den " ofarliga , rena " kärnkraften och börjar satsa mer krafter på att utveckla energikällor som vind , sol och vatten som ändå är förnyelsebar .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.