Matprogram i TV

Har just tittat på ett matprogram på TV . Halvåtta hos mig , inte minst för de roliga kommentarerna av Helge Skog . Men dessvärre skapar den typen av program vissa problem . Man blir hungrig , även om det inte var särskilt länge sen man åt . Undrar om inte såna program bär en viss del av skulden för att vi i detta land ofta drabbas av övervikt .

                         Som om det inte var nog så handlar det efterföljande programmet i TV-4 även det om mat . Nu heter det nåt  om Mästerkocken . Det ser ut som ett stort gäng skall laga nåt gott av bla. gös . Och då stänger jag av och går därifrån . Man kan ju inte rusa ut klockan åtta på kvällen och skaffa en gös så där i en hast .

                                Sen slår det mig att trots alla dessa matprogram som borde inspirera till bra matlagning blir det mer och mer av halvfärdiga produkter i affärernas sortiment . Hur hänger det egentligen ihop ? Förmodligen är vi för lata .

                             Alltså går jag nu till köket och gör en hård smörgås med falukorv eller kaviar . Det får duga istället för alla kullinariska rätter som förevisades  !!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.