Sommartidens intåg

  Efter att ha fullgjort min plikt med tidsframflyttningen på klockorna gick jag ut på en promenad för att känna på den förmodade våren .

                            Tyvärr var det en ganska kylig snålblåst från Vänern och dessutom började det flyga lite snöflingor , så den promenaden blev inte lång . Snöandet har sen tilltagit i styrka , trots att det i allafall är ett par plusgrader ….

                            I kväll ska jag titta på ett TV -program som jag gillar : " Mästarnas Mästare " . Men vill genast tala om att jag annars inte är någon idrottslig kämpe …. Men det kan vara roligt att se andra anstränga sig . En av deltagarna är just härifrån Lidköping , Evy Palm . Jag drar mig till minnes när det började stå i tidningarna om hennes framgångar på löparbanorna . Hon är lika gammal som jag , och jag tänkte då ( var i 40 – årsåldern ) , att orkar hon springa så måste väl också jag åtminstone klara av att lufsa runt i ett kort motionsspår . Men efter ett flertal tappra försök insåg jag att Evy Palm måste besitta en helt otrolig fysik som jag inte ens kan stava till.

                    Titta på henne i kväll och betänk att hon är 69 år !!!!! Man är glad om man orkar böja sig och knyta skorna ……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.