Dethär med Kungen ……..

   kanske inte var så populärt . Då övergår jag istället  till att skriva om Kungen av Norrland : Ingemar Stenmark !!!   Om han inte hade vunnit Mästarnas Mästare hade jag skrikit och sparkat i väggarna  , men nu behövdes ju inte det , som jag väl egentligen trodde från första början . Än en gång har man fått sola sig i glansen av denna kämpe . Och min Norrländska dialekt är i dessa dagar tydligare än nånsin .

            Problemet för min del är annars att min kroppshydda mer är att likna vid den som tillskrivs den Afrikanska kvinnliga detektiven i bokform , och som där kallas  " traditionellt byggd " .    Men , man behöver ju inte kunna allt  !

               För övrigt såg min dotter och jag när vi befann oss väntandes på flyget till Kreta en veckotidningslöpsedel som omtalade ett snabbt viktminskningsprogram .: Vips , så skulle kilona försvinna !!!

 Jag försökte intala mig att vi hinner nog innan vi landar på Kreta , men det omintetgjordes eftersom vi ju hade beställt mat på flyget , som vi proppade i oss + några drinkar .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.