” Kan det här bära sig ? ”

         Fortsätter där jag slutade sist . Med att redovisa varför min misstro mot datorer är så stor .       ( Det har varit för varmt för att kunna tänka ordentligt , och är det egentligen  fortfarande , men jag  gör i alla fall ett försök . )

                                   Har ju naturligtvis förstått att det inte går att vrida klockan tillbaka och avskaffa datorer .  ( Även om jag önskar att strömmen ibland försvann ) .

                  Som hjälpmedel är ju internet suveränt i olika situationer . Att snabbt kunna knappa fram information där det behövs . Hos läkare , på apotek osv. Om man vill ta reda på vissa saker själv , både vad det gäller personer och andra praktiska uppgifter .

                                   Men därifrån till att se det som en frälsning för mänskligheten tycker jag är överdrivet !!     Att internet innebär information på både ont och gott är det klokare människor som varnar för .

                 För ungdomar är det lu inget mindre än ett levnadssätt , det har jag ju förstått . En trend som dom nästan måste följa för att hänga med .        Och det är inget som jag missunnar någon . Bara det inte blir ett tvång , ett beroende som skapar mer oro och stress .   Det kan vara pressande att vara tvungen att hänga på alla nya tekniska trender skapade endast för att någon vill tjäna mer pengar på människors vanor .

                                     Det jag frågar mig är :     Har jordens befolkning blivit klokare av internets intåg ?????                  Svaret ger sig själv !   

                                                                                         Fortsättning nästa gång ……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.