ORO höjer elpriset !!

        Normalt brukar det vara tillgång och efterfrågan som bestämmer priset på en vara .

           Så är det inte med elhandeln .. I dag läser jag att på grund av att elhandlarna oroas av att kärnkraftverk som nu står stilla inte ska hinna komma igång innan kylan kommer ?!

                              Och på grund av den oron har man för säkerhets skull redan börjat höja priserna !!   Att vattenmagasinen är välfyllda och priserna på kol och olja har gått ner är inget man bryr sig om .

                  Det borde finnas nån myndighet som kunde ta detta vattenfall eller vad det nu kan heta numera , i hampan ordentligt .  Men så blir det ju när verksamheter avregleras och som i detta fall även övergår till att ägas av  intressenter i andra länder .

                        Man önskar att det vore så enkelt som att bara rycka ur sladdarna i protest !!!!

                     Protestera vill jag också mot det program som igår började i SVT 1 .Tävlan i att dirigera !!! Hur populärt kan det vara ?! Kan man verkligen räkna detta viftande med en pinne som nån ny folksport ?!          Var får man alla dumma ideer ifrån !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.