Hallå ! VILKET VÄDER !!!!!!

Klockan är snart 10 . Jag har varit i en by utanför Lidköping som heter HASSLÖSA , ( kan ni norrlänningar tänka er underligare namn ) , och firat min dotters 44 – årsdag . God mat , vin . Jag är sådär lagom salongsberusad . Men jag tycker ändå att jag kan tänka klart och förhoppningsvis trycka på rätt tagenter på datorn !!!

          Men , ett så ortroligt skönt väder . Vi satt ute och åt hela tiden . Men säg den glädje som varar !     Nästa vecka ska det bli kyligare .    Just nu är i allafall termometern på 22 grader här i Lidköping !!

                    tryckte på TV:n av gammal vana när jag kom hem . Direkt så såg jag då en reklamsnutt som gjorde mig arg omedelbart !

                       Specsaver optiks senaste reklam : Proggresiva glas för 1 KRONA vid köp av bågar för  nåt på ca 700 !!!

      Tänkte då att det låter ju bra .   Men det stod något väldigt finstilt under ?     Vanliga proggresiva glas avdrag med 999kr.

 Vad menas med det ? gick in till butiken en dag den gångna veckan och frågade . då kom expiditen fram med ett formulär som visade på 4 olika alternativ på glas som man kunde välja på. Det billigaste var naturligtvis sämst !!!!

                          Nähä , det går jag inte på !!!!! Jag beställer på nätet !!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.