Konstiga nyheter

     Vaknade i morse till en nyhet i radion som jag fortfarande inte är säker på att jag hörde . Kunde jag ha drömt ?!

                             Rösten sa att personalen på ett sjukhus i Stockholm ( ev . Södersjukhuset ) , ansåg att kvinnor som blev misshandlade hade sig själv att skylla ?!             Har sen ivrigt lyssnat på radionyheter under dan , men det verkar ha försvunnit i nyhetsfloden ….

                 Men fortfarande funderar jag på detta . Det skulle väl i så fall innebära att man kan gå ut och klappa till nån , och så får dom skylla sig själv om dom ser provocerande ut .. Eller kanske bara har en mössa som retar mig !! Då får dom skylla sig själv !!!

                          Jag hoppas ju att jag drömde . Annars är det ju illavarslande om sjukvårdspersonal har såna åsikter !!!    Och vad skulle motivet till uttalandet vara ?!

           En annan konstig nyhet som fortfarande berättas är den från Lettland .  Att man skyndar sig att ta ut sina besparingar från Swedbank på grund av rykten om en förestående konkurs….

                    Man får inte göra så !!  Springa och ta ut pengar även om det är deras egna !!  Och det utan att fråga banken ?!      men det måste väl spararna få bestämma själva ,oavsett det nu beror på rykten eller inte …

                    Mycket konstigt får man höra !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.