Att ha roligt länge …….

                Läser i GP att man i Göteborg kommer att stänga krogarna klockan 3 på natten .                 Något som man inte kommer att följa  efter i Stockholm eller Malmö .

                                          Det där med Malmös ovilja till ett tidigareläggande av spritförsäljningen är väl det som förvånar mest . Det kan väl inte ha förbigått nån hur många våldsbrott som där har förekommit på senare tid.

                          Jag har aldrig förstått att man överhuvudtaget har kommit på iden att ha öppet så himla länge !

                      Dom som ska ut och roa sig på krogen kan väl gå ut tidigare på kvällen !Det kan väl rimligen inte vara så att det blir roligare och roligare ju längre tiden går …

                          Jag tror ju istället att folk blir tröttare och tröttare ju senare det blir och därmed ökar risken för irritationer av olika slag och våldsbrotten ökar.

                Festen ska sluta när det fortfarande är roligt .. Att det skulle vara nån inskränkning av friheten det går jag inte på . Varför inte stänga redan klockan 1 när folk har kvar sitt omdöme !

                Men jag antar att det är krogägarna som protesterar mot detta . Dom får ju mindre intäkter på ölförsäljningen!!!

2 kommentarer

  1. SN

    Jag har ju förstått på de unga att man skall ha förfest innan man går ut. Klockan blir nästan läggdags innan man kommer iväg. Marginalen på ölförsäljning är säkert god och nu har man ju fått extra stöd genom sänkt moms. Det är allt skönare att få byta till pyjamas vid 21-tiden och sedan se på sena nyheterna och se om det är något man tycker är för jäkligt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.