Klipp till……

        Jag har och har alltid haft en viss böjelse för att hantera saxar . Under praktiskt taget hela mitt liv har jag tyckt att det varit roligt att klippa håret på människor i min omgivning .

                    När jag växte upp i den lilla byn Strandkullen klippte jag ofta dom andrabarnen som jag ibland tyckte såg ovårdade ut i kalufsen.Något som ibland renderade mig en del skäll !

                  Trots det blev jag inte avskräckt . Under ungdomstiden var jag ( skryt ) en väl ansedd frisörska bland tjejkompisarna . Måste dock tillägga , självlärd sådan .

                      Numera är det andra närstående släktingar som anlitar mig . Klipper barnbarn ofta . Emellertid hände det en liten fadäs för ett halvår sen när jag klippte tolvåringen ….. Ofta använder jag en sån här apparat som man sätter på olika munstycken och reglerar hur långt håret ska bli . Enkelt och effektivt !

                    Nu är det bara det att jag kan ibland vara en aning tankspridd , och det var vad som hände just då !

                     Jag hade avlägsnat munstycket helt för att raka i bak och glömt detta ! Tyckte attdet behövdes lite mer klippning vid ena sidan och körde rakt upp.! Han blev renrakad vid ena sidan   !!!!!!          Vad gör vi ????

                    Vi beslutade enhälligt att vi får göra likadant vid andra sidan och gjorde så . Som tur var så var det nån vecka kvar tills sommarlovet var slut . Men jag tror inte att han deltog nåt vidare i sällskapslivet på ett tag .

                                  Nu ska jag titta på vilka som gör klipp i den stora Idrottsgalan på TV…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.