Förstår inte mer idag …..

   Lyssnade till den utlysta presskonferensen från S – partistyrelsen i radion på eftermiddagen …

                     Jag blev inte klok på varför dom hade kallat till den !  Hon hade ju inget mer att säga än  : " har inget att rapportera mer än att vi fortsätter att sammanträda ."

                                    Allmänt svammel om hur många medlemmar partiet har , största parti , ska ringa runt osv .    Jag förstår inte vari nyheten bestod ?!

                                         Det enda som jag i detta läge hoppas på är att några kloka personer bryter sig ur och startar ett ordentligt Socialdemokratiskt parti med mänskliga , grundläggande värderingar.

                                   Varför inte kalla det GAMLA Socialdemokraterna !!

             Det kommer inte att gå för en ny partiledare att styra högerivrarna i partiet åt rätt håll . Och då kan ju folk lika gärna rösta på NYA Moderaterna .

                     S – partiet är hopplöst förlorat !

En kommentar

  1. SN

    Hur skulle det vara om medierna drog bort med alla kameror och sladdar från Sveavägen 68 och började granska den orättfärdiga regeringspolitiken istället. Ett 25%-parti skall vi inte behöva uppta allt mediaintresse. Eller är det ett medvetet propagandakrig? För sossarna gäller att inte göra fel i nuläget hur mycket än nyhetsankarna talar om katastrof (vilket är ett i sammanhanget helt missvisande begrepp som borde vara förbehållet riktiga katastrofer).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.