Nu struntar jag i …..

   det här med politiken . I alla fall så länge .

                 Snart kommer det säkert att hända saker som får mig att reagera , men det tar vi då .

      Förutom att jag gärna läser mycket,nyheter om vad som händer i omvärlden , men även böcker av olika slag , gillar jag att se på film .

              För ett tag sen fick jag tag på den omtalade , Oscarsnominerade filmen " Tinker , Taylor , Soldiers , spay " . Som är ressigerad av svensken Alfredsson . Den handlar om spioneri i slutet av senaste Världskriget , baserad på en känd roman .

                              Allt som gjort på min beställning . Trodde jag . Och beredde mig på en stund av oerhörd spänning…..

                          Men ack vad jag bedrog mig . Filmningen var ju sådär lite intressant gammaldags men det hjälpte inte . Ögonen ville bara ramla igen ( Det ska erkännas att jag har lätt att somna framför TV : n ) , men det här var värre än vanligt !

                       Jag börjar tro att det är nåt fel på mig ! Att inte kunna få nåt sammanhang i en så berömd film …   Men för mig framstod intrigen som mycket långsökt , trots att jag tvingade mig till att se hela filmen i vaket tillstånd .

                             Jag funderar på att se om filmen . Vid en tidpunkt på dan när jag absolut inte riskerar att somna .          Kanske är det nån som kan ge tips om vari spänningen ligger i den filmen ??!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.