Besök på Akuten .

   På fredagskvällen körde jag in min svägerska till Akuten på sjukhuset eftersom hon  gått hela dan med en enorm yrsel .

                     Som brukligt är blir det ju lång väntetid på såna ställen eftersom dom naturligtvis måste prioritera efter olika sjukdomstillstånd .

                                           Vi fick hålla till i en sal med 2 andra väntande patienter , ( med skärmar som skiljeväggar ) . Men jag kunde inte låta bli att lyssna på samtal mellan läkare och en äldre kvinna som låg vid sidan om .

                             Hon hade också besvärlig yrsel . Läkaren undrade om hon drogs med andre besvär ?    Jaa, sa patienten , hon kunde inte förstå att hon blev så trött som hon nu hade blivit i dag . " Men vad har du gjort i dag då " undrade Doktorn .

                     Jo , hon hade ju haft besök av barn och barnbarn så det hade ju varit en del matlagning och så vidare  … Gissa hur gammal hon var !?   88 år kunde jag räkna ut efter att ha hört födelseåret !     Bodde ensam på landet utan hemjälp !    

                      Frågan är om inte Reinfeldt kunde dra till med ännu högre pensionsålder på folk  , när man hör vilken energi 88 – åringar har …

             En som inte heller saknar energi var väl den här Ranelid som man kunde beskåda i Melodifestivalen .. Bevaremig väl !  Det gick ju inte ens att proteströsta mot sånt .              Men uppenbarligen har ju folk röstat .. Kanske det också var proteströster ?!

En kommentar

  1. Lisbet Olofsson

    Det tar alltid både kraft och enrgi att åka in på lassa. All den vntan men det brukar vara en skön väntan för man vet att man får hjälp. Roligt med gamla männsikor som har energin kvar även om den bara finns under några timmar varje dag. Så härligt att läsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.