Bandyfeber i Lidköping….

  Lidköpings stolthet och skötebarn bandylaget Villa -Lidköping har spelat 2 kvartsfinal- matcher .    Nåt som inte gått helt obemärkt förbi .

                          Jo , egentligen den första matchen som då gick hemma hos måtståndarlaget Kungälv och Villa förlorade med 9 – 2 !!             Men såvitt jag förstår spelade man då utan tak i det fria .. Kanske är det helt enkelt så att Lidköpingsspelarna inte tål att det blåser om öronen . För i gårkväll revancherade man sig genom att vinna med 8 – 3.

                 Men då fick man ju spela i den stora fina inomhusarenan som vi har begåvats med för ett par år sen . Det kostar att ligga på topp !!

                      Man har stenhård koll på åskådarna såtillvida att de visiteras när dom går                    in till matchen . Detta för att man inte ska medföra några starka drycker  . Men det               kan man råda bot på när man passerat grindarna eftersom det säljs sånt i restaurangen .       Ja , man var i början så nitisk att en besökare blev fråntagen en påse med godisbilar med förevändningen att det finns att köpa därinne !!

                                       För min del tycker jag att det är väldigt svårt att följa med i Bandy eftersom den bollen är så himla liten .

                    Tacka vet jag när folk åker skidor . Man ser då väl när åkarna går i mål ..                                    För att inte tala om hur spännande Skidskytte är vars VM börjar i morgon !!

 

 

 

En kommentar

  1. Pingback: Bandyfeber – TEAMONTARIO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.