Filmrecenssion igen !

                Har andra kvällen i rad varit på bio .         Denna gång som medlem i Lidköpings filmstudio .  7 filmer för 200 kr .  Bra pris , eller hur . Noga utvalda , i regel bra filmer som visas varannan lördageftermiddag .

                       Mycket folk , men en bra tystlåten publik , som man förstår är filmintresserade .

                    Denna gång stod det i programbladet att det skulle bli en stumfilm som hade kammat hem 5 Oscar på senaste galan . Jag befarade det värsta ! Stumfilm , svartvit !Hur ska jag kunna hålla mig vaken ?

                     Men det var inga problem , Filmen heter " The Artist " . En fransk film och den var himla bra !!               Så bra bild , och bra skådespelare . Inte minst en liten hund som man nog kan anta hade halva huvudrollen .

                                  Den filmen var en riktig höjdare !!    Högsta betyg från mig !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.