Firade allhelgona i går kväll ….

 hos dotter med familj . Med mat , vin och därav även övernattning .

                      Vi såg på filmer ( 2 st , jag gillar sånt ) . och sen lagom salongsberusad gick jag i säng . Som sängkamrat fick jag hunden Ture , som låg tvärsöver fötterna , varför utrymmet blev lite begränsat för min del , men man får ju finna sig i lite olägenheter .

                            Dessutom började det ett morrljud runt huvudet en stund .

           Det var katten Frasse som ville vara med i leken . Fast det var ju ingen lek . Jag ville ju sova .

               Så han avlägnade sig så småningom , så Ture och jag kunde slumra in .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.