Besök i pulkabacke och vitpeppar .

  För att genast förtydliga det hela vill jag säga att vitpepparn och pulkabacken hör inte på nåt sätt ihop .  Vi tar pulkabacken först .  Har haft de två minsta barnbarnen som nattgäster och i det fina vädret var det ju lämpligt att besöka en pulkabacke .

                            Förvånande nog var vi alldeles själva där . Jättefina tilltryckta åkvägar , ( det hade i allafall varit några där före oss ) .

                     Och det är då jag kommer in på vitpeppar  . Det är nämligen så att maginfluensa härjar nu . Det har brutit ut hos den andra familjen i min närhetoch min tanke var att det kanske är allmänt sjukligt i familjerna nu .

                     ( Vågar knappt nämna maginfluensa efter förra inlägget om korven jag gjorde med hänvisning till den kommentar jag fick , men jag tar den med en klackspark ) .

                 I övermorgon ska jag recensera Nobelspektaklet , som jag gillar att titta på . Alltid är det något man retar sig på . Smaklösa klänningar osv .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.