Nobelmaskeraden !

   Vet inte om det är fel på mig eller tillställningen . Men jag tyckte att det var en ovanligt seg föreställning .

                 Det där med " Maskerad " var det en av pristagarna , som när han blev intervjuad uttryckte .

                          Annars var det väl inte nån större spontanitet som utmärkte tillställningen .   Det roligaste ( som jag tyckte ) : den där trendnissen som skulle tala om dom vackra klänningarna !     Han fullkomligt bragade av hänförelse och hävde ur sig alla superlativer han kunde komma på när han beskrev Kronprinsessans kreation .    Även drottningen och Madelein fick sin beskärda positiva del .

                       Men sen kom han plötsligt på att Madelein hade använt sin klänning förut . Men , det var huvudsaken att hon var USA- trendig !

                    Själv så tyckte jag att alla såg ut som vandrande pinnar .  Och min recension av Victorias utstyrsel är : det var FÖR mycket ! Extra allt , är ett lämpligt uttryck . Bakifrån tyckte jag att hon var som en påfågel …..

                           Underhållningen var bra .

               Jonas Sjöstedt var bra när han hade en liten närkamp med Bildt , som såg lite smålullig ut .  Kanske var det hans fru som hade rufsat till honom så att han skulle gå i lite samma stil som hon med rufs i håret .

                 Men till nästa år får nog TV-ledningen klä upp en del av sina reportrar lite .

                                              Huvvaligen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.