Varit på ” Ullresa ” .

       Denna begivenhet skedde i går och för er som inte vet vad en " Ullresa " innebär vill jag berätta vad det är .

      Vet inte om det förekommer i Norrland , men här är det vanligt förekommande .

                        Det är billigt , och av den anledningen  en hög medelålder hos resenärerna . Till det facila priset av 240 kr fick man bussresa , ett mindre julbord utanför Kungälv och sen en tur till Göteborg och denna gång besök i Haga .

             Motprestationen är att det arrangerande företaget som säljer ullprodukter får tillfälle att demonstrera och prata för sina varor . Den här gången var det knappt så att det gick då vissa personer var ganska pratglada .

                             Dessutom gjorde kvinnan misstaget att spara en del av pratet till slutet och ställde ut en låda med tomtar som skulle ges som presenter nar man gick ut .                           Som vanligt kunde inte alla vänta tills hon pratat färdigt . Antagligen av rädsla att bli utan tomte , varför avslutningen blev lite kaotisk .

                                 Så här ser den åtrådda tomten ut !!

                  Jag tror nästan att jag har en kusin till den här nånstans i källaren från en julresa för några år sen  .

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.