” Ring p 1:s ” åsiktsregistrering !

      Mitt i skinkkok och smörkrämsrörning , känner jag att jag måste kommentera radions åsiktregistrering , som jag tycker är en rent vedervärdig nyhet .

                         Lyssnar ofta på detta program , och har även ringt in och kommit med ett par gånger . Men det är ett tag sen så dom kanske inte hade börjat med kontrollen då .    Men , det spelar mindre roll .

                                          Nu känns det i alla fall mindre angeläget att delta på grund av detta . Inte för att jag har något att dölja . Förstår inte heller egentligen vad man skulle dölja .

                                   Vi har ju i det här landet religionsfrihet , fri politisk tillhörighet  osv .

               Hörde en radiochef från Göteborg skylla på att det bara var för att man skulle kunna variera med olika åsikter och människor man gjorde registreringen .  Men , det håller inte . Det finns ju en programledare som kan bryta samtalet .

                          Det är ju hela charmen med programmet . Att vem som helst kan få uttrycka sin åsikt . Ibland får man höra väldigt kloka ord . Och ibland är det rena rappakaljan . Men det är väl meningen .

                        Hoppas att VK inte kör med registrering ….

         Jag undrar då i vilket fack jag skulle hamna !!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.