Lidköpings grannkommun Götene ……

  är på tapeten igen . Även denna gång i ett mindre smickrande sammanhang ..                                Efter "Äventyrslandet" rullar köttbullarna fram .. Hos ingen mindre än på Ikea – tallrikarna .     Dafgårds som antagligen är dom som rullat köttbullarna som bar spår av hästkött .

                                       Hur kan man förresten se " spår " , av  hästkött ?! Det måste krävas väldigt ingående analyser för att upptäcka små spår ……  Ja , jag vet inte vad jag ska tro om det hela …. Kanske ligger det nåt annat bakom den spårningen .

                        När jag lyssnade på nyheterna i radion i dag verkade det nästan som om en regeringskris var att vänta på grund av köttbullarna .

                             Hörde samtidigt att den här pågående ff-träffen i " Maramö "  i första hand skulle uppmuntra till kreativitet i regeringen …..  Det var nog inte meningen att dom skulle ägna tiden åt köttbulletänkande .

                            Å andra sidan . Själva ortsnamnet  "Maramö "låter inte så där särskilt positivt …… Jag tänker istället på själslig vånda . Men det kanske dom har .. Eller får efteråt !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.