Istället för vårblommor……….

        blir det ett ymnigt snöväder att visa bild på i dag . Men det är ju april !

                     För att fortsätta med temat ….. " istället för hyllningstal ", går jag tillbaka i händelsekedjan till S-kongressen .

                  Alltså . Istället för hyllningstal till den tillställningen , grips jag av ett stilla vemod …..   Förr slogs sossarna för dom svaga i samhället . Nu låtsas man att det inte finns några …

        Att inte ens våga gå emot detta med vinster i  Skola och omsorg säger allt .

                        Förr var sossarna ett alternativ till moderaterna , nu är dom mer en variation av den politiken……. Och vad menas med " Linjetal " ….. Så kallas det tal som Lövén höll efter partiledarvalet ….

                  Är det att han drar en linje som alla ska hålla sig till inom partiet . Nu verkar det för övrigt som om två personer halkat på den linjen eftersom dom fått sparken från den inre kretsen . Med omedelbar verkan … Så gör man inte !!

                     Att det dessutom invalts en person med tvivelaktig bakgrund gör inte saken bättre !                     Nästa års val är nog redan förlorat för det partiet !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.