Alltfler äldre brottslingar…….

 står det att läsa i dagens tidning !

                     Jaha . Är det nån som blir förvånad ?!     Inte jag , i alla fall . Vi med låga pensioner skulle sannerligen behöva förstärka inkomsterna en hel del för att upprätthålla köpkraften …….

         Kanske måste vi börja tumma på ärligheten och börja tänka i andra banor . Har läst en bra bok , som handlade om just sånt ……

                   Den heter " Kaffe med rån " och handlar om ett gäng som bor på ett mindre trivsamt äldreboende . Dom kommer på att enda sättet att förbättra sin situation är att göra ett större brott och hamna i fängelse . För där får dom bättre mat .

                          Läs den . Den var himla rolig. Man kan kanske även få lite tips om eventuellt tillvägagångssätt för att skaffa sig bättre ekonomi .

                      Om jag vore klipskare med datorn skulle jag hacka mig in på tex.HM:s rika ägare och deras aktieägare och även andra snåla företagares konton som inte ens betalar rimliga löner till människor som sliter för slavlöner .

                       För ett sånt förfarande skulle jag inte ens känna samvetskval !!!!

             Jag kunde bli 2000-talets Robin Hood !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.