Olika faller huspriserna……..

En något konstig rubrik , kan det tyckas , men jag ska förklara .

Har varit på besök i Norrland . Närmare bestämt i Mellansel , som ligger några mil innanför Örnsköldsvik . Brukar göra ett årligt besök där hos min syster och hennes avkommor . Det räknas som semester , ( om man som pensionär får anse sig behöva det ) .

På den gata med villor som min syster bor på var det två hus till salu . Det ena huset begärdes det 60 000 för . Och ett annat i toppenskick hade dom nya hyresgästerna fått för 260 000 !      För en ordinär familjebostad …….  Det får man ge för en tvårummare här i Lidköping . Plus att man sen ändå betalar hyra .

Nu är ju kruxet förstås att det inte är så gott om jobb i Mellansel , men det är ju inte så långt att pendla in till Örnsköldsvik om man lyckas få jobb där .För så billigt boende hittas ju inte var som helst .

Förmodligen ses orten som alltför tråkig att bo i ,men det är ju väldigt vacker natur med skog och dalgångar .Kunde bara den kommun dom tillhör ( Örnsköldsvik ) , rätta till tvättbrädena som ska föreställa gator , kunde det vara riktigt bra .

I en av gatukorsningarna hade det bildats ett stort hål . Men man hade helt enkelt åtgärdat det med att sticka ner en pinne som varning .

Jag gissar att den pinnen är kvar även nästa år !

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.