Ibland gör man något dumt .

En av mina senaste dumheter var vid datorn ….. Jag förleddes att ställa upp i en tävling som lockade med utlandsresa som vinst .

Ja , varför inte , tänkte jag och klickade på , tydligen,. rätt ställe .

Det som gällde sen var att svara på en massa frågor om vissa produkter och tjänster av olika slag som man var intresserad av .

För min del var det bara den eventuella vinsten som var av intresse , men samarbetsvillig som jag är så svarade jag ju på frågor som dök upp . ( Fast , jag får erkänna , det skedde utan något större engagemang . )

Detta ledde i sin tur till att jag har fått en del telefonsamtal från olika försäljare . Senast i dag . En person som undrade vart jag ringer om jag tappar min plånbok med en massa värdehandlingar !

– Jag ringer nog polisen , svarade jag .

– Ja,men dom kan ju inte leta åt din plånbok !

– Jo ,men en gång när jag hade tappat den hade en person lämnat in den och dom ringde från polisen !! (Det är sant )

Då började nästan han i andra ändan av tråden ge upp …. Det var ju inte så här samtalet skulle utveckla sig !!

Han drog då igång om en försäkring som jag kunde ta som gjorde att det räckte att ringa ETT telefonnummer om plånboken försvann ,

Då tackade jag Nej och sa – Jag får se till att hålla i plånboken istället !!

En kommentar

  1. grandmother

    Jag har gjort samma sak, men jag var dum nog att ta försäkringen….så nu ringer de gång på gång och vill att jag ska utöka abonnemanget. Senast var det bevakning av att ingen stjäl min identitet, ack ja jag får väl svara som du, jag får hålla hårt i mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.