Klippet .

Nu kanske nån tror att jag har vunnit på lotteri eller gjort nåt annat sorts klipp ….

Men så är inte fallet . Mitt klipp i dag är att jag har varit och klippt håret . Nu undrar säkert nån – vad är det att skriva om .

Jag har ett visst mani som jag följer när det gäller hårklippningen . Jag beställer inte tid som vanliga människor långt i förväg för nästkommande klippning .

Nej , jag väntar i det längsta tills jag en dag känner att nu måste det hända nåt radikalt med håret . Då rusar jag ut till en av dom närmare salongerna och frågar om det finns nån klipptid i dag . ( Det finns väldigt många frisörer i Lidköping , kan jag tala om ) . Enligt vad en frisör sa en gång är det en av dom frisörtätaste i landet .

Nu springer jag ju förstås inte runt hos alla , utan tar dom mest närliggande .Springet skedde i går . Fick inget napp . Men på ett ställe kunde jag få tid i dag förmiddag . Gick tillbaka dit och antog den tiden . Namnet på salongen visade sig vara väldigt passande : ” Charme ”. Frisörskan visade sig vara väldigt charmig utan påflugenhet .

Dessutom visade det sig att bakom en skärm intill mig satt en Norrländska som direkt nappade på min dialekt och bröt ut i den vildaste Norrländska som hon kunde åstadkomma . Fast hon egentligen var från Piteå .

Plötsligt sa frissan : ” Du måste vara Marias mamma ” . ( Min dotter ) . Även grannen intill ropade att henne känner jag med … Gu , vad ni är lika !!

Det går väl an för dottern att höra det nu . Värre var det när hon var i tonåren , när hon blev igenkänd för likheten … och folk ibland tog fel ! ( Men , för min del var det roligt ) .

 

 

En kommentar

  1. Ewa

    Hej.Ja tänk vad roligt det kan vara hos frissan.Jag klippte mig igår,var lite snuvig hon fråga om jag var förkyld,men jag sa inte att mitt hjärta blöder.Ha det gott.God natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.