Hej igen !

Anledningen till att jag inte skrivit på ett bra tag är att jag varit bortrest en vecka . Gran Canaria . Kan nog inte kalla det semester , eftersom jag har semester jämt . Men , hur som helst känns det som att man behöver vila upp sig efter den sortens semester .

Det är i alla fall väldigt skönt att få lägga sig i en säng på en mjukare madrass än dom som stod till förfogande där nere .

Dessutom gör min flygrädsla att jag är som gladast när jag står på fast mark igen efter hemresan .Men i går träffade jag en kille som jobbar på f7-Såtenäs ,flygflottiljen . Han var inte pilot , men hade att göra med dom stora herkulesplanen som flyger in förnödenheter just nu till Filippinerna . Han var därför ute på många flygningar med lång bortovaro .

Hans syn på flygningar var att först när han satt i ett flygplan kände han sig trygg !

– ” Man kollar inte däck och utrustning på bilar och bussar inför varje tur , som man gör med flygmaskiner ” ………. Kanske nåt man ska ha i åtanke !

Annars blev det ju en del spring i affärer när fyra kvinnor är ute tillsammans . Nåt som jag egentligen inte är så trakterad av . Men eftersom det var skönt väder kunde jag ju stanna ute och njuta av atmosfären istället så jag led ju ingen nöd precis .

På Las Palomas fina strandpromenad kunde man se många levande statyer som jag fascinerades av .

Vid ett vänt-tillfälle kom jag på att jag skulle sträcka ut mig på den breda muren som kantade stråket . Dessutom ställde jag foppatofflorna nedanför ifall det skulle vara nån av flanörerna som ville ge ett bidrag till installationen .

 

StatyJag

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.