Nya (o)vetenskapliga rön !

För några år sedan var det var och varannan dag larmrapporter om faran med för mycket solande . Ja , om jag inte missminner mig skulle man vistas i solen så lite som möjligt …. Nästan !

Nu är det annat ljud i skällan !

I går kunde man se och höra på nyheterna att det var livsviktigt att sola …. Även i solarier ! Solariesolande som helt utdömdes i den vevan . Man kunde till och med läsa om gym och liknande ställen som helt enkelt tog bort sina solarier.

Man kan ju börja undra …… Är det månne solarietillverkare och ställen som tillhandahåller såna tjänster som köper upp forskare för att dom ska marknadsföra deras produkter ?!

Eller är det jag som av naturen är för misstänksam ??

En annan produkt som jag är lite misstänksam mot är Energidrycker . Ungdomar , speciellt då den sorten som bedriver styrketräning på gym vill gärna och ofta dricka sånt …..

Har själv inte ens smakat på nån , men frågan är om jag kanske inte bara skulle smaka , utan rent av börja konsumera drycken ifråga .

Jag tänker som så . Ungdomar i den åldern måste ju ha tillräckligt med energi ändå . Sämre borde det ju vara med oss , Panschos .

Tror att där har dryckestillverkarna missat en målgrupp !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.