EU – valet …. rösta eller inte ?!

Eftersom jag aldrig har förstått varför vi ska underhålla denna mastodont -organisation har jag tidigare inte brytt mig om att rösta . Inte minst ur ekonomiskt synpunkt är det upprörande . Alla dessa pengar som bara försvinner på olika sätt . Pengar som ju måste tas nånstans ifrån .

Och som jag ser det . …. pengar som tas från Europas befolkning . En befolkning där inkomstskillnaderna bara växer och växer …. Dom rika har blivit rikare och resten av folket fattigare .. Hörde senast igår att vi är tillbaka på 1947 års nivå när det gäller löneskillnader .!!

Vad är det för sovande människor vi röstar in i EU egentligen .!!     Dom måste väl ändå ha missuppfattat sitt förtroendevalda uppdrag . Att dom inte sitter där för sin egen skull . ……

Ska jag för för första gången rösta ,  kommer det att bli på Gudrun Schymans Feministiska Initiativ – parti .

Jag är medveten om att dom andra partierna kör med skrämselpropaganda … ” En röst på FI , är en bortkastad röst ”- låter det !!

Men , vaddå !   Spelar det nån roll … Jag tillhör inte kategorin som gynnas i dom sammanhangen !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.